Morso Living Accessoires

Hoesen

Kamino Hoes

De voorgevormde hoes is gemaakt van een sterk waterdicht materiaal om uw Kamino tuinhaard te beschermen tegen seizoensgebonden weersomstandigheden. De hoes is UV beschermd en de sterke kwaliteit geeft de kamino een langere levensduur.

€79 ,-

cover til Kamino udepejs
Morsø – Hoes voor Forno Pizza oven

Ondanks de Forno pizza oven zeer stevig is, is deze extra beschermende hoes tegen het weer een goed idee. De hoes is UV beschermend en de sterke kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

€89 ,-

IMG_6813
Grill Forno hoes

De voorgevormde hoes is gemaakt van een sterk waterdicht materiaal om uw grill Forno te beschermen tegen seizoensgebonden weersomstandigheden . De hoes is UV beschermend en de sterke kwaliteit zorgt voor een langere levensduur.

€65 ,-

Fornogrill med hætte

Schotel & Grill

Morsø saute cocotte

Braadpan inclusief deksel en rooster. De Morsø cocotte kunt u gebruiken op alle hittebronnen, ovens, kookplaten en ovens.

Morsø cocotte

 • 205×90 mm – 1,7 liter.
 • 250×105 mm – 3,1 liter.
 • 280×90 mm – 3,5 liter
 • 280×120 mm -4,6 liter.
Cocotte med laag_with lid

Morsø – Toscaanse grill rooster Forno & Kamino

Het concept van de Toscaanse grill komt van Toscane in Italie, waar het een traditie is om sappige steaks te maken met fantastische smaak.

 €99 ,-

Tuscan grill

Morsø Grill pan

Deze grillpan van Morsø kunt u gebruiken op alle kookplaten, ovens en grills. Ook verkrijgbaar met een doorsnede van 28 cm.

De Morsø grillpan:

 • 25 cm
 • 28 cm
De_MorsAc_grillpan_28_cm_187_1
Morsø Grill Plate

Morsø grillplaat is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en is perfect voor het warmhouden  van de sappige gegrilde biefstuk en andere gegrilde gerechten warm. De plaat is ovaal en heeft een onzichtbare helling die de sappen verzamelen op één plek .

Het Morsø Bord wordt geleverd in een verpakking met 2 stuks .

€ 99 ,-

grill tallerken_oval_grill plate

Morsø braadpan met deksel

Geschikt voor alle kookplaten, ovens en grills.Deze braadpan is ook beschikbaar in 3,1 liter en 4,6 liter.

 • 3.1 liter
 • 4.6 liter
MorsAc_braadpan_met_deksel_17_L_179_1
Rooster Ignis

Rooster voor de Vuurkorf Ignis

 €39 ,-

62982000

Accessoires

Morsø – Barbecue tang

De award-winning designer Klaus Rath heeft deze tang ontwikkeld speciaal voor de Morsø buitenovens. De lengte is precies goed voor het verplaatsen van het hout binnenin de oven.

€29 ,-

Ildtang_Poker
Morsø – As schraper

Niet alles is het ideaal voor het opruimen, het is ook geschikt om de overgebleven steenkoolen in kleinere stukken te maken. Ook zit er ingebouwde blaaspijp in.

€39 ,-

Askeskraber_ash scraper
Morsø – Pizza spatel

Deze pizza spatel is gemaakt van bamboo en was speciaal ontworpen voor de Morsø buitenovens door award-winning designer Klaus Rath

€69 ,-

l
Stalen handgreep

Roestvrij stalen greep , dat zorgt ervoor dat u uw vingers niet branden aan het hete ijzer.

 • Te gebruiken met de Grill Plate en Tuscan Grill

€49 ,-

 

Håndtag til stegepande_grilltallerken
Morsø – Deur voor Forno Pizza oven

Deze deur is geschikt als accessoire voor de Forno Pizza oven. De deur is gemaakt van roestvrij staal

€99 ,-

Morsø – Deur voor Grill Forno

Er is ook een deur geschikt als accessoire voor de Forno Grill. De deur is gemaakt van roestvrij staal

€99 ,-

r
Rookkanaal

Om in weer en wind goed te kunnen stoken is het rookkanaal een verbetering voor de verbranding. in zwart gelakte RVS  te verkrijgen en kunt u monteren op de Forno schoorsteen.

Het Rookkanaal voert de rook verder af zodat u het beter kunt gebruiken op plekken waar de rook zou kunnen blijven hangen.  De buis is 750 mm lang en heeft een diameter van Ø124 mm .

 • Krijg een betere verbranding met de Forno
€110 ,-
Rookkanaal__1
Morsø Grill Starter

De nieuwe elegante Morso Grill Starter vergemakkelijkt  het aansteken van de grill zonder gebruik van gevaarlijke vloeistoffen . De grill starter is met zijn lengte ,elegante vorm, lichte greep zo ontworpen dat het vullen met hete houtskool of briketten volledig veilig kan gebeuren . De Grill Starter is vooral handig voor het aanmaken van de Grill Forno

Zwarte poedercoating , gemaakt van 1 mm roestvrij staal, die zijn levensduur  verlengt.
Afmetingen: Diameter Ø125mm , hoogte 545mm . Gewicht 1.4 kg .

 • Voor degenen die een snellere start willen.

€99 ,-

Grillstarter
Morsø Handschoen

Bij Morsø staat kwaliteit bovenaan. Een openhaard en barbecue zijn niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer en genot. Daarom hebben we een bijpassende barbecue / open haard handschoen in zware suède en met goede isolatie. Zo weet u zeker dat u zich niet hoeft te verbranden aan het vuur . Praktisch en onmisbaar. De handschoen is verkrijgbaar in zowel rechts- als linkshandige versie .

€19 ,- p.s

product-537-morso-ovenhandschoen

Ovengedroogd aanmaakhout 6 – 8 kilo essen en berken

We weten het allemaal, Ovengedroogd hout is het beste om mee te stoken. Maar in ons vochtige klimaat is het vaak moeilijk om er aan te komen. Morso heeft speciaal voor u ovengedroogd hout wat u kunt bestellen voor het gebruik van uw Forno, Kamino of Grill

€29 ,-

 

Aanmaak_hout__1