Valentine Cosy Dining

Valentine Cosy Dining

De Valentine Cosy Dining is een vertaling van onze populaire evergreen Valentine Lounge naar een heerlijke Cosy dining set. Deze Cosy set is uniek omdat dineren en loungen perfect samengaan.

Heerlijk om er een hele avond in door te brengen. Het hogere zitniveau zorgt voor een actievere zit, zonder het loungegevoel uit het oog te verliezen. Bij deze set zijn de  modules van bovenaf koppelbaar en zijn er vele variaties mogelijk!
De hoekbank is links- of rechtsom op te stellen en je zou zelfs kunnen kiezen voor een U-opstelling. De Cosy stool is een goed hanteerbare stool die je er gemakkelijk even bij kunt zetten als je bijvoorbeeld visite hebt.
De hoge koffietafel is uitgevoerd met een teak top die goed matched met de Provance draad. Een heerlijke royale set waar het goed loungen en dineren is op een mooie zomeravond!

 

Materiaal

Zitten wordt genieten met de Valentine range. De Valentine Dining is gevlochten met 5 mm ronde Provance Hularo draad. De Olefin kussens zijn weerbestendig, kleurvast en uitgevoerd in taupe met een donkerbruine bies. De modules zijn van bovenaf koppelbaar en op veel manieren samen te stellen. De teak top van de koffietafel brengt extra warmte in het geheel.

Deze tuinset bestaat uit

  • Valentine Cosy Dining twee zitter rechterarm
  • Valentine Cosy Dining twee zitter linkerarm
  • Valentine corner
  • Valentine middenstuk
  • Valentine Cosy koffietafel
  • Valentine Cosy poof

Deze tuinset heeft een oppervlakte van 270 x 210 cm

Klik hier voor de brochure