Sussex Lounge

Sussex Modulair Lounge

Enjoy the art en geniet van de kunst van het ambachtelijke vlechtwerk. De Sussex lounge is uniek in zijn soort. Neem, als ware kunstenaar, plaats op deze tuinset en ontdek of je nog uit deze heerlijk zittende, unieke weefkunst komt. De Sussex lounge kenmerkt zich door comfort, duurzaamheid en de verfijnde look. Met de modulaire set van Sussex zijn vele combinaties mogelijk. Compact of juist heel groot, het kan allemaal. Zet er een stijlvolle koffietafel bij of kies voor de Lazy Susan en je set is compleet.

 

Materiaal

De Sussex meubelen zijn gevlochten met het dunste draad die er is: 2mm ronde Polyoom taupe Hularo draad. Deze dunne draad zorgt mede voor de verfijnde look. De meubelen hebben een aluminium frame en gecapitonneerde taupekleurige kussens. De extreem hoge rug zorgt voor extra comfort. Het bijzondere design en de uitmuntende kwaliteit staan garant voor jaren zitplezier!

Deze modular tuinset bestaat uit

  • Sussex modulaire 2 zitter rechterarm met 4 kussens
  • Sussex modulaire 2 zitter linkerarm met 4 kussens
  • Sussex modulair XL hoek met 3 kussens
  • Sussex modulair tussenstuk met 2 kussens
  • Sussex lounge tafel 140 x 90 cm met glas

Deze tuinset heeft een oppervlakte van 350 x 300 cm

Klik hier voor de brochure

Sussex Lounge

Enjoy the art en geniet van de kunst van het ambachtelijke vlechtwerk. De Sussex is uniek in zijn soort. Neem, als ware kunstenaar, plaats op deze tuinset en ontdek of je nog uit deze heerlijk zittende, unieke weefkunst komt. De Sussex kenmerkt zich door comfort, duurzaamheid en de verfijnde look. De Sussex living meubelen zijn zeer goed te combineren met de modulaire serie, maar ook binnen de living serie zijn veel mogelijkheden. Ga voor de traditionele opstelling met twee stoelen en een bank of maak het spannender met een love seat. Tevens is de variatie aan koffietafels groot. Creëer je eigen ideale set en geef je tuin een artistieke uitstraling.

 

Material

De Sussex meubelen zijn gevlochten met het dunste draad dat er is: 2mm ronde Polyoom taupe Hularo draad. Deze dunne draad zorgt mede voor de verfijnde look. De meubelen hebben een aluminium frame en gecapitonneerde taupekleurige kussens. De extreem hoge rug zorgt voor extra comfort. Het bijzondere design en de uitmuntende kwaliteit staan garant voor jaren zitplezier!

Deze lounge tuinset bestaat uit

  • Sussex 2,5 zitter met 4 kussens
  • Sussex lounge stoel met 2 kussens
  • Sussex hocker met kussen
  • Sussex lounge tafel 110 x 60 cm

Deze tuinset heeft een oppervlakte van 250 x 250 cm

Klik hier voor de brochure

sexxus