Edge Modular & Lounge

Edge Lounge

Edge living is een eigentijdse set met veel mogelijkheden. Zo stel je gemakkelijk en snel je ideale set samen, ook wanneer een compacte opstelling gewenst is! De set is uitgevoerd in de kleur Ice, voor een moderne uitstraling. De mat witte poten maken het helemaal af. Deze tijdloze set is leuk te combineren met verschillende koffietafels, zoals de Cool koffietafel.

 

Material

De Edge kenmerkt zich door de mat wit gepoedercoate poten in combinatie met een gevlochten 5 mm Hularo draad in de kleur Ice. De armleggers zijn aflopend en de randen zijn getwist afgevlochten. De comfortabele en weerbestendige kussens zijn uitgevoerd in de stof Olefin in de kleur antraciet. Een tijdloze set voor jarenlang loungeplezier!

Deze lounge tuinset bestaat uit

  • Edge living stoel met 2 kussens
  • Edge 2,5 zits bank met 4 kussens
  • Edge voeten stoel/poof met kussen

Deze tuinset heeft een oppervlakte van 350 x 190 cm

Klik hier voor de brochure 

Edge Modular Lounge

Modern design met een comfortabele zit, dat is de Edge Modular Living. De verschillende modules zijn op vele manieren te combineren en van bovenaf koppelbaar. Zo stel je gemakkelijk en snel je ideale set samen! De kleur Ice zorgt, in combinatie met de antraciet grijze kussens en mat witte aluminium poten, voor een frisse en trendy look and feel. Een heerlijke set om te genieten van het zonnetje met een lekker kopje koffie of een glaasje wijn.

 

Material

De Edge kenmerkt zich door de mat wit gepoedercoate poten in combinatie met een gevlochten 5 mm Hularo draad in de kleur Ice. De armleggers zijn aflopend en de randen zijn onderaan getwist afgevlochten. De comfortabele en weerbestendige kussens zijn uitgevoerd in de stof Olefin in de kleur antraciet. Het modulaire systeem is van bovenaf koppelbaar met aluminium klemmen. Een tijdloze set voor jarenlang loungeplezier!

Deze modular tuinset bestaat uit

  • Edge modulaire twee zitter rechterarm met 4 kussens
  • Edge modulaire twee zitter linkerarm met 4 kussens
  • Edge modulair verleng stuk met 2 kussens
  • Edge modulair hoekelement met 3 kussens
  • Edge voeten stoel/poof met kussen

Deze tuinset heeft een oppervlakte van 280 x 220 cm

Klik hier voor de brochure